Werken bij Invacare

Personeelsbeleid

Een goed resultaat dankzij een goed sociaal klimaat. Invacare® wil ook een favoriete werkgever zijn voor haar medewerkers. Zij zijn immers het belangrijkste eigen vermogen van de Invacare® organisatie.
Het beleid van Invacare® streeft naar goede arbeidsomstandigheden, waardoor de veiligheid en de gezondheid van de medewerkers gewaarborgd worden. Daarnaast proberen we de talenten van iedereen zo goed mogelijk te benutten en in te zetten. Daardoor vinden er vele interne promoties plaats, zowel verticaal als horizontaal.

Spontane sollicitatie

Werken bij Invacare® betekent kiezen voor een werkgever die een goed bedrijfsklimaat als vereiste ziet voor een goed bedrijfsresultaat.
Werken bij Invacare® betekent ook werken voor een bedrijf dat internationaal marktleider is op het gebied van hulpmiddelen, maar desondanks een informele bedrijfscultuur kent in een platte organisatie.
Werken bij Invacare® betekent werken onder uitstekende arbeidsomstandigheden, waarbij de veiligheid en de gezondheid van de medewerkers gewaarborgd wordt.
Werken bij Invacare® betekent kansen krijgen en ze benutten, want we verwachten van onze mensen dat ze de kansen willen grijpen die zich voordoen.
Wil je werken bij een informeel, maar internationaal opererend bedrijf dat mensen met een handicap of zorgbehoefte maximale activiteit en mobiliteit biedt? Stuur een motiverende brief met je C.V. naar onderstaand adres.
Geef duidelijk aan dat het een spontane sollicitatie betreft.
 
Invacare N.V.
Autobaan 22
8210 Loppem