Aquatec Ocean Ergo

Ontworpen vanuit het klantenperspectief om de onafhankelijkheid, veiligheid en het zitcomfort te verbeteren.

Persoonlijke verzorging is een belangrijk onderdeel van iemands leven en welzijn. De Aquatec Ocean Ergo Family douchestoelen zijn ontworpen met zitcomfort, onafhankelijkheid en veiligheid als uitgangspunten. Gebaseerd op het bekend Aquatec Ocean assortiment, omvat de Ocean Ergo Family een reeks nieuwe functies, ontworpen om persoonlijke zorgactiviteiten voor zowel de gebruiker als de verzorger, te vergemakkelijken. 

Veiligheid, onafhankelijkheid en zitcomfort

De nieuwe voorgevormde, ergonomische zit bevordert een rechte en stabiele zithouding, waardoor onafhankelijkheid en algeheel comfort worden gestimuleerd.

Eenvoudig manoeuvreren en passend boven toilet

Verbeterde stabiliteit aan de voorkant van de toiletstoel biedt gebruikers extra veiligheid en zekerheid wanneer ze in de stoel zitten. Bovendien maakt de geoptimaliseerde wielbasis het nog eenvoudiger voor een verzorger om de stoel in kleine ruimtes te manoeuvreren en past hij eenvoudig over standaardtoiletten.

Modulair en flexibel design

Het modulair design van de Ocean Ergo Family geeft aan dat de stoelen kunnen worden aangepast aan een breed scala gebruikersbehoeften door enkele eenvoudige aanpassingen aan te brengen, of door eenvoudig te monteren, gebruiksklare accessoires toe te voegen.

Het Ocean Ergo Family gamma

  • Ocean 24" Ergo XL
  • Ocean Ergo XL
  • Ocean VIP Ergo
  • Ocean Ergo
  • Ocean Dual VIP Ergo
  • Ocean 24" Ergo

Gebruikershandleiding (1)

Testen & certificaten (1)