Homefill2

De vrijheid om te ademen waar u wilt 

Het HomeFill II systeem van Invacare combineert technologische innovaties met gebruiksgemak door een discrete draagbare cilinder aan te bieden, die gemakkelijk te dragen, gebruiken en bij te vullen is. De lichtgewicht cilinder maakt het mogelijk om actief en onafhankelijk deel te nemen aan het dagelijkse leven. Met de wetenschap dat u altijd zelf thuis zuurstof kunt produceren en opslaan in cilinders.

Thuis zuurstof produceren

De HomeFill II brengt een ommekeer teweeg in de zuurstof leveringen, door mensen de mogelijkheid te bieden thuis zelf zuurstof te produceren en cilinders te vullen. Het systeem bestaat uit een compressor, die simpel en veilig zuurstof opslaat in cilinders vanuit speciaal uitgeruste Invacare Platinum® concentrators. U hoeft zich niet meer ongerust te maken over de levering of het opraken van uw zuurstofcilinders. De HomeFill II zorgt continu voor onbeperkte ambulante zuurstof. Hierdoor vallen ook de hoge transportkosten van leveranciers weg.

Overal mee naar toe te nemen!

Zodra de cilinder is gevuld, kan de gebruiker deze in een lichtgewicht draagtas makkelijk overal mee naar toe nemen. Gebruikers kunnen profiteren van de mobiliteit van de HomeFill II en deze compleet meenemen naar vrienden, familie of op vakantie.

Eenvoudig in te stellen naar uw behoefte

De behandeling en dosering (van 1 tot 5 LPM) die voorgeschreven wordt, kan worden ingesteld. De juiste hoeveelheid zuurstof wordt u zo eenvoudig toegediend. Het Oxylock systeem maakt het vullen van de cilinders eenvoudig - zet simpelweg de compressor aan, verbind de cilinder en het bijvullen begint. Na het bijvullen gaat het systeem automatisch uit om de veiligheid van de gebruiker te waarborgen.


Brochures (1)

Testen & certificaten (1)