Invacare Comet PRO Scootmobiel

De Invacare® Comet PRO-scootmobiel is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar mobiliteit, kracht en prestatie, maar ook veiligheid en betrouwbaarheid. Hij is ideaal voor het gebruik buitenshuis en buiten de stad! De Comet PRO kan een hellingshoek aan van 10°.

Met zijn verbeterde rijeigenschappen, stuurstabiliteit en 75Ah-batterijen biedt de Invacare Comet PRO geweldige rijprestaties! Zijn wielen van 13'' en superieur ophangsysteem stellen de gebruiker in staat op een vlotte en veilige wijze comfortabel over stoepranden en obstakels te rijden. De ophanging biedt voldoende vering om de meeste obstakels comfortabel en probleemloos te overwinnen.  Bovendien voorkomt de ontgrendelingshendel dat de scootmobiel per ongeluk uit zichzelf rijdt.

De Comet PRO biedt optimaal comfort dankzij de stuurkolomverstelling, de ergonomische handgrepen en de stoellift, waardoor de stoel aan elke gebruiker kan worden aangepast. Het intuïtieve LCD-display biedt extra comfort tijdens het rijden door de tijd, snelheid en batterijniveau weer te geven. Ook de zetel van de scooter is verkrijgbaar in verschillende modellen naargelang uw wensen.  Zo garanderen we een aangename rit. De Comet PRO-scootmobiel is verkrijgbaar in drie types. Naast de gewone Comet PRO hebben we ook een ALPINE-uitvoering voor een landschap dat iets meer vergt van de batterij en ook een Comet ULTRA-scooter die iets meer gewicht kan dragen.

De Invacare Comet PRO-scootmobiel kan volledig gepersonaliseerd worden. Met een ruime keuze aan chassiskleuren en vele accessoires die als optie beschikbaar zijn, is de scootmobiel volledig aanpasbaar aan de gebruikersbehoeften.

Benieuwd naar de prijs van deze scootmobiel? Kijk dan snel hieronder en raadpleeg de prijslijst.