INVACARE COMET ULTRA SCOOTMOBIEL

De Invacare® Comet ULTRA-scootmobiel is speciaal ontworpen voor zwaardere gebruikers. De Comet ULTRA biedt een veilige, krachtige en comfortabele rijervaring zonder in te boeten aan stijl en functionaliteit. Deze elektrische scootmobiel maakt deel uit van de Comet-familie en heeft alle kenmerken van de Comet PRO. Met zijn krachtige motor en ongeëvenaarde functies brengt hij je overal naartoe, zelfs in heuvelachtige omgevingen.

Met zijn verbeterde vering, verstevigde zitkolom en versterkte armleuningen (verstelbaar in de hoogte en de breedte) is de Invacare® Comet ULTRA de sterkste van alle Invacare®-scooters. Dankzij deze bijzondere functies is de scootmobiel geschikt voor gebruikers tot 220 kg.

De speciaal gevormde Ultra-stoel op deze scooter is ontworpen in samenwerking met ergotherapeuten om de zithouding te optimaliseren. De basis van de stevige stoel en de armleuningen kunnen dienen als ondersteuning tijdens transfers.

De Invacare® Comet ULTRA scootmobiel kan worden gepersonaliseerd dankzij de keuze uit 10 verschillende chassiskleuren en meer dan 25 optionele accessoires!