INVACARE ORION METRO SCOOTMOBIEL

De Invacare® Orion METRO-instapscooter is een ideale keuze voor gebruikers die zich zowel buiten als binnen onafhankelijk willen verplaatsen. Het vierwielophangingssysteem is ontworpen om over verschillende oppervlakken en terreinen te kunnen rijden. De krachtige motor en de luchtbanden van 11 inch brengen je overal soepel en veilig heen. Deze scooter is verkrijgbaar met 3 en 4 wielen. Een scootmobiel met drie wielen is wendbaarder en biedt meer beenruimte.

Veiligheid is een van de belangrijkste kenmerken van de Orion METRO-scootmobiel. Hij is uitgerust met een verlichtingssysteem en remlichten die automatisch ingeschakeld worden bij het vertragen en remmen. De handrem zorgt voor een onmiddellijke stop. De elektronische snelheidsreductie op de Invacare® Orion METRO-scootmobiel vermindert de snelheid automatisch in bochten, voor nog meer veiligheid.

Met een instelbare stuurkolom, ergonomische stuurhendels en een gevoerde zitting biedt deze scooter maximaal comfort.

De Invacare Orion METRO-scootmobiel kan worden gepersonaliseerd dankzij de keuze uit 10 verschillende chassiskleuren en de 25 optioneel verkrijgbare accessoires!