INVACARE ORION PRO SCOOTMOBIEL

De Invacare® Orion PRO-scootmobiel is ideaal voor gebruikers die langere afstanden willen afleggen. Deze scootmobiel is een krachtigere versie van het Invacare Orion METRO-model, met verbeterde batterijprestaties, een superieure vering en luchtbanden van 12 inch. De Orion PRO is verkrijgbaar in drie- of vierwieluitvoering. De versie met drie wielen is wendbaarder en biedt meer beenruimte. De scootmobiel is uitgerust met een gebruikersvriendelijk en intuïtief LCD-scherm. Dat toont nuttige gegevens tijdens het rijden, zoals tijd, snelheid en batterijniveau.

De Orion PRO-scootmobiel is uitgerust met een verlichtingssysteem en remlichten die automatisch ingeschakeld worden bij het vertragen en remmen. De handrem zorgt voor een onmiddellijke stop. De elektronische snelheidsreductie op de Invacare® Orion PRO-scootmobiel vermindert de snelheid automatisch in bochten, voor nog meer veiligheid.

Met een instelbare stuurkolom, ergonomische stuurhendels en een gevoerde zitting biedt deze scooter maximaal comfort.

Personaliseer jouw Invacare Orion PRO-scootmobiel! Kies uit 10 verschillende, uitwisselbare kleurpanelen en meer dan 25 accessoires om de elektrische scootmobiel jouw stijl te geven.