KÜSCHALL CHAMPION 2.0

De Küschall Champion 2.0 actieve rolstoel is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar compactheid en functionaliteit.

Aan de hand van het uniek vouwsysteem, kunt u de Champion moeiteloos aanpassen en configureren volgens de behoeften van de gebruiker. Er zijn 9 posities beschikbaar zodat u het zwaartepunt nauwkeurig kunt aanpassen. Ook de achterste zithoogte is instelbaar dankzij de 5 verschillende posities van de steunplaten.De opklapbare rugleuning is vergrendeld op de stoel, waardoor de stoel tijdens het verplaatsen kan worden bediend. De SK-optie: het opvouwbaar voorframe maakt de stoel nog compacter waardoor hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is.

Küschall Champion is een hybride rolstoel waarvan de rijprestaties vergelijkbaar zijn met die van een vastframe rolstoel terwijl hij de voordelen geniet van een vouwbare rolstoel. Dit is de optimale combinatie van modern design en reeds erkende prestaties, waaronder: 

  • Hydroforming: het nieuw hydro gevormd voorframe biedt een ergonomische grip om gebruikers comfortabel te ondersteunen bij herpositionering en tijdens transfers.
  • Uniek ontwerp: nieuwe framekleuren gecombineerd met hoogwaardige en duurzame personalisatie van de styling. Beschikbaar in 2 stijlen: Bold & Tag
  • De visuele configurator: nieuwe digitale tool om de stoel naar wens te configureren, aan te passen en te visualiseren!
De actieve rolstoel Kuschall Champion 2.0 is compatibel met de alber®-hulpmotoren en de Matrx-rugleuningen en kussens voor maximaal comfort en autonomie.

Brochures (1)

Prijslijst (1)

Testen & certificaten (1)