Douchestoelen

Douchestoelen

De douchestoelen en douche-/toiletstoelen van Invacare geven meer onafhankelijkheid in de badkamer voor bijvoorbeeld ouderen en mensen met een fysieke beperking. 

H296 Cadiz Douchestoel

Douchestoel voor gebruik thuis.

• Eenvoudig te hanteren hoogteverstelling van 405 tot 505 mm - in 5 stappen

• Ergonomisch zitvlak en ergonomisch gevormde rugleuning

• Stabiel en...

Sorrento Douchestoel

Aquatec Sorrento is een modern en modulair badkamergamma bestaande uit een Douchestoel en Douchekruk (met of zonder hygiënische opening) en een Draaiende Badzit of Vaste Badzit...

I-Fit 9781E Douchestoel

Zithoogteverstelbaar van 380 - 550 mm, afneembare rug, ergonomische zit met rugsteun, makkelijk te reinigen, brede steunpoten voor extra stabiliteit en max. gebruikersgewicht.

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen. Zo is er de de mogelijkheid om rug- en armsteunen weg te nemen of te kiezen voor een zitting met hygiëne opening. 

De basis van alle uitvoeringen douchestoelen ligt in een veilig en zo zelfstandig mogelijk gebruik.