Toiletverhogers

Toiletverhogers

Een toiletverhoger is bedoeld om voor een veilige toiletgang te zorgen. Met een verhoogd toilet is het gaan zitten en weer opstaan minder belastend voor de gewrichten. 

De Invacare Aquatec 90 is een meeneembare toiletverhoger die het toilet verhoogt met 100 mm. Deze toiletverhoger staat garant voor een eenvoudige en veilige fixatie op de toiletpot...

De Invacare Aquatec 900 is een toiletverhoger met de volgende kenmerken:

  • Te allen tijde individueel aanpasbaar zonder gereedschap
  • Instelbaar op drie verschillende zithoogtes, om...

De Aquatec 90000 is een toiletverhoger, waarvan de deksel en toiletzitting zich door het vernuftige clipsysteem geheel zonder gereedschap van de bevestigingsplaat los laten maken...

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare toiletverhogers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat er voor iedereen een passende oplossing is. Sommige toiletverhogers dienen vastgemaakt te worden op de toiletpot, anderen zijn meeneembaar en kunnen er dus eenvoudig afgehaald worden. Er is keuze uit harde kunststof verhogers, maar ook een zachte huidvriendelijk uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Voor extra ondersteuning is er de mogelijkheid te kiezen voor armsteunen aan de toiletverhoger.