Facebook actie Invacare gaat op reis!

Neem Invacare mee op reis en win een gevulde Invacare koeltas!

Invacare gaat op reis

De zomer is vandaag officieel begonnen! Tijd dus voor een zomerse actie!
 
Wat kun je winnen? Een Invacare koeltas gevuld met een Invacare badhanddoek, een Invacare zonnebril, een Invacare USB-stick, Invacare post-its, een Invacare balpen en een Invacare sleutelhanger/gsm-houder/screenwiper!
 
Neem Invacare Belgium mee op reis en:
 
- like de Invacare Belgium pagina
- post jouw foto op onze pagina met #InvacareBelgiumgaatopreis
- share jouw post
- de 3 foto's met de meeste likes winnen elk een Invacare koeltas
 
Wedstrijdreglement Facebook actie:

1. Organisator: Invacare N.V., Autobaan 22 - 8210 Loppem
2. Wedstrijd: u deelt uw foto op de Facebook pagina van Invacare Belgium. Dit doet u door eerst deze Facebook pagina te liken en dan uw bericht te delen. Deelnemen kan t.e.m. 31 augustus 2016 (23u59). De 3 foto's met de meeste likes winnen.
3. Prijs: een Invacare koeltas gevuld met een
Invacare badhanddoek, een Invacare zonnebril, een Invacare USB-stick, Invacare post-its, een Invacare balpen en een Invacare sleutelhanger/gsm-houder/screenwiper.
4. Winnaar: de winnaars worden aangeduid op woensdag 31 augustus 2016 en zullen via Facebook op de hoogte gebracht worden. De winnaars zullen (na goedkeuring) op de Facebookpagina bekend gemaakt worden.
5. Disclaimer:
de organisator behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers
 

Laatste nieuws