Facebook actie Invacare Unique!

Deel jouw unieke ervaring met ons en maak kans op één van de mooie prijzen!

Iedereen is Uniek en dat begrijpen wij bij Invacare maar al te goed!
 
Indien je nu zou kijken naar één van onze producten in standaard uitvoering en je denkt bij jezelf: 'deze stoel zou ideaal zijn voor mij, mocht ik dit/dat kunnen aanpassen...', dan bestaan er miljoenen mogelijke manieren om deze aanpassing voor jou uit te
voeren! Dit is Invacare Unique! Meer informatie kun je terugvinden in onze brochure
PDF iconUnique_Flyer_BE-NL.pdf.
 
Maar dit is niet alles: wil jij jouw Unieke ervaring met ons delen? Like dan Invacare Belgium, post jouw Unieke ervaring, deel het en probeer zoveel mogelijk 'likes' te verzamelen!
 
- de post met de meeste likes (eerste plaats) wint een Bongo bon om heerlijk Gastronomisch te gaan dineren. (http://www.bongo.be/nl/cadeaubon-gastronomisch-dineren-2737/)
 
- de tweede en derde plaats ontvangen een Bongo bon om aan tafel te schuiven in één van de vele top Brasseries.
 
Maar...iedereen is een winnaar! Daarom ontvangt elke deelnemer een Invacare verlichtingsset voor op de fiets, tas, boekentas, ...
 
Deelnemen kan t.e.m. 14 oktober 2016 (23u59). De winnaar, zal (na goedkeuring) op Invacare Belgium bekend gemaakt worden.

Wedstrijdreglement Facebook actie Invacare Unique:

1. Organisator: Invacare N.V., Autobaan 22 - 8210 Loppem
2. Wedstrijd: u deelt uw Unieke ervaring op de Facebook pagina van Invacare Belgium. Dit doet u door eerst deze Facebook pagina te liken en dan uw bericht te delen. Deelnemen kan t.e.m. 14 oktober 2016 (23u59). Elke deelnemer is een winnaar. De 3 foto's met de meeste likes winnen de hoofdprijzen.
3. Prijs: iedereen: Invacare verlichtingsset, 1e plaats:Bongo bon Gastronomisch dineren, 2e en 3e plaats: Bongo bon Brasserie.
4. Winnaar: de winnaars worden aangeduid op maandag 17 oktober 2016 en zullen via Facebook op de hoogte gebracht worden. De winnaars zullen (na goedkeuring) op de Facebookpagina bekend gemaakt worden.
5. Disclaimer:
de organisator behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers.

 

Laatste nieuws