Invacare Oxygen app!

Invacare is verheugd om de Oxygen App voor zorgprofessionals en thuiszorgverleners in Europa te lanceren.

De Oxygen App is toegankelijk via de Invacare website met tablet of pc en verstrekt het meest recente nieuws over zuurstoftherapie. De bron van informatie bevat zowel comparatieve studies over innovatieve zuurstofsystemen als klinische studies over Pulse Dose supplemental oxygen: waardevolle informatie dus die nu onmiddellijk online beschikbaar staat voor alle healthcare professionals.
 
De App is speciaal ontworpen om de behandeling van patiënten met Chronic Obstructive Pulmonary Disorder (COPD) te ondersteunen. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat de zorgprofessionals voortdurend kunnen bijleren over de beschikbare opties omtrent ambulante zuurstoftherapie en over hoe draagbare zuurstofsystemen COPD patiënten kunnen helpen in hun onafhankelijkheid.
 
Volgens de laatste schattingen van de World Health Organization (WHO) zijn er 64 miljoen COPD patiënten in de wereld en sterven er elk jaar 3 miljoen mensen aan deze ziekte. De WHO voorspelt dat COPD tegen 2030 de derde grootste doodsoorzaak zal worden in de wereld. Deze (vaak slopende) ziekte kan behandeld worden met een aantal klinische interventies, waaronder een goed beheerde zuurstoftoevoer. De zuurstoftherapieproducten van Invacare zijn zodanig ontworpen dat mensen een actieve levensstijl kunnen aannemen, hoewel ze extra zuurstof nodig hebben. Invacare focust zich vooral op innovatieve oplossingen zoals zuurstofconcentratoren, flexibele zuurstofproducten die zichzelf hervullen en draagbare systemen. Wij streven er dan ook naar om het leven van zuurstofpatiënten zoveel mogelijk te verbeteren door de beperkingen omtrent de levering van flessen met vloeibare zuurstof te elimineren.
 
 
Wenst u meer te weten over de Zuurstoftherapie van Invacare? Neem dan contact met ons op!

Laatste nieuws