Matrx Libra - de complete oplossing!

Huidbeschadigingen door zitten is een resultaat van interne en externe factoren. Een ondersteunend oppervlak moet ontworpen zijn om de negatieve effecten van externe factoren te minimaliseren, om door positionering fysiologische functies te verbeteren en de bloedsomloop rondom het zitvlak te garanderen. Dit is het gegeven waarmee het Matrx® Libra zitkussen ontworpen is.

Het innovatieve design, dat een schuimbasis combineert met een vloeibaar gel-pak, zorgt voor optimale bescherming van de huid. Door de vele aanpassings- en positioneringsmogelijkheden wordt voldaan aan de specifieke behoefte van iedere eindgebruiker. Een dubbele gel-zak met gepatenteerde Invacare Flo-tech® technologie voorkomt schuifkrachten en zorgt voor een uitgebalanceerde drukverdeling. Met speciaal contour voor stabiliteit en balans voor een actieve zithouding. De Matrx Libra is lichtgewicht en onderhoudsvrij en er zijn daardoor geen extra handelingen nodig om goed te zitten. Het Libra kussen wordt aanbevolen voor alle gebruikers, ook voor hen die een verhoogd risico op huidletsel hebben.

Meer informatie over het Matrx Libra zitkussen lees je in deze Engelstalige brochure: PDF iconInvacare Libra Clinician Guide.pdf

Laatste nieuws