TopEnd Eliminator

De Invacare Top End Eliminator OSR racefiets is ontworpen voor snelheid. De superrigide horizontale hoofdbuis zorgt samen met de optimale voorvorkhoek voor exceptionele stabiliteit en aerodynamica en daardoor is dit model de beste keuze voor kampioensracers. Als je jouw vizier richt op het winnen van wedstrijden, dan helpt de Top End Eliminator OSR je om als eerste over de streep te komen.

De Invacare Top End Eliminator OSR wordt op maat gemaakt om het beste uit iedere atleet te halen door een combinatie van eigen kunnen en een optimale positie op maximale snelheid. De standaard positie is aanbevolen voor atleten met beperkte balans, die meer ondersteuning nodig hebben. De atleet kan op de traditionele manier zitten met zijn/haar voeten op een voetplaat of de fiets gebruiken in knielende positie, zodat dit model ideaal is voor beginnende racers De knielende positie is vooral voor ervaren racers die een goede balans hebben.

Er zijn 4 verschillende kooistijlen beschikbaar op de Top End Eliminator OSR zodat iedere atleet op zijn eigen manier transfers kan maken. De I-, V, en open V-kooien worden aangeboden op de standaard OSR racefiets. De open V-kooi is het populairst omdat daarbij de meeste beenruimte beschikbaar is om transfers te vereenvoudigen. De U-kooi is alleen verkrijgbaar op het kneel-model; deze dient nauwkeurig te worden aangemeten.


Brochures (1)

Prijslijst (1)

Gebruikershandleiding (1)