";

Aquatec Pico douchestoel

De Aquatec Pico is een modulair douchestoel systeem dat naar behoefte kan worden uitgerust met/zonder armsteunen en/of rug. Hij kan hierdoor dienst doen als zowel douchestoel als douchekruk.

De hygiëne uitsparing kan, door de plaatsing van de rug, naar voren of naar achteren gepositioneerd worden. Deze douchestoel is voorzien van in hoogte verstelbare poten met rubber voetjes voor extra zekerheid. De Aquatec Pico is belastbaar tot 160 kg.

Aquatec Pico beschikt over rubberen voetjes en een getextureerd oppervlak dat uitzonderlijk comfort en stabiliteit biedt voor transfers. Het is een lichtgewicht douchestoel die gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is wanneer hij niet in gebruik is.

De armleuningen en rugleuning zijn snel en gemakkelijk weg te nemen. Deze volledig corrosievrije modulaire douchestoel is geschikt voor diegenen die hulp nodig hebben in de badkamer voor hun persoonlijke hygiëne.

Belangrijkste kenmerken:

• Verstelbaarheid: Gebruikers kunnen de armleuningen of de rugleuning eenvoudig verwijderen als er minder ruimte beschikbaar is of als de stoel moet worden vervoerd.

• Veelzijdigheid: De Pico is in elkaar te zetten zonder gereedschap te gebruiken. Bij beperkte ruimte is het mogelijk om bijvoorbeeld slechts één armleuning gebruiken.

• Hoge belastbaarheid: Aquatec Pico heeft een hoog maximaal gebruikersgewicht van 160 kg.

• Lichtgewicht: Het heeft een lichtgewicht ontwerp.  

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
Documentatie
Technische gegevens
Technische gegevens
Zitbreedte

Zitbreedte

430 mm

Zitdiepte

Zitdiepte

420 mm

Zithoogte

Zithoogte

425 - 575 mm

Totale breedte

Totale breedte

575 mm

Totale diepte

Totale diepte

520 mm

Totale hoogte

Totale hoogte

825 - 975 mm

Breedte tussen armsteunen

Breedte tussen armsteunen

430 mm

Armsteun hoogte

Armsteun hoogte

605 - 755 mm

Armsteun hoogte

Verstellingsrange, binnenmaat

25 mm

Diepte hygiëne uitsparing

Diepte hygiëne uitsparing

145 mm

Breedte hygiëne uitsparing

Breedte hygiëne uitsparing

180 mm

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

160 kg

Gewicht

Gewicht

3,2 kg (douchekruk); 4,1 kg (douchekruk met armsteunen); 4,0 kg (douchestoel met rugleuning); 4,8 kg (douchestoel compleet)

Kleur (anders)

Kleur (anders)

Wit

Prijslijst (1)
Gebruiksaanwijzing (1)
Service handleiding (1)
Testen & Certificaten (1)