Elektrische Mobiliteit

Elektrische Mobiliteit

Betrouwbare ritten met elektrische mobiliteit van Invacare en Alber

Zou het niet geweldig zijn om uw bestemmingen te bereiken zonder uzelf handmatig te hoeven voortbewegen? Met de reeks elektrische rolstoelen en scootmobielen van Invacare kan dat. Deze apparaten zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en omstandigheden te voldoen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Met behulp van de allernieuwste technologie bieden onze elektrische rolstoelen en scootmobielen intuïtiviteit, gebruiksgemak en comfort. Een krachtige en stille motor, een batterij die lang meegaat en een in vier richtingen verstelbare zitting, zorgen voor snelle en comfortabele mobiliteit, zelfs op grotere afstanden. Een reeks accessoires en accessoires zorgen voor een hoge mate van aanpasbaarheid en personalisatie.

Of het nu gaat om het voorkomen van spiervermoeidheid of vanwege mobiliteitsproblemen in de onderste ledematen, de gemotoriseerde rolstoelen en scooters van Invacare bieden een oplossing voor uw behoeften. Onze serie elektrische mobiliteitshulpmiddelen is ook geschikt voor gehandicapte kinderen, oudere gebruikers en mensen met grotere lichaamsvormen.

Geavanceerde technologie in elektrische rolstoelen en scootmobielen van Invacare

De bewegingsvrijheid die onze elektrische mobiliteitshulpmiddelen bieden, heeft verschillende voordelen.

Of het nu voor gebruik binnen of buiten is, de serie elektrische rolstoelen van Invacare is geschikt voor elke situatie. Dankzij een uitgebreid assortiment gemotoriseerde rolstoelen voor binnen en buiten kunnen gebruikers soepel schakelen tussen binnen- en buitenomgevingen.

Ons inzichtelijke LiNX-besturingssysteem zorgt voor een superieure rijervaring en zorgt voor een hoge mate van aanpasbaarheid in een intuïtieve interface. Het systeem is voorzien van draadloze connectiviteit en een touchscreen voor optimaal gebruik, zelfs door gebruikers met beperkte mobiliteit. Een selectie van aanvullende bedieningselementen voldoet aan de behoeften van gebruikers met een verscheidenheid aan cognitieve en mobiliteitsgerelateerde beperkingen. Een G-trac® trajectcorrectiefunctie 'communiceert' met het LiNX-navigatiesysteem om ervoor te zorgen dat de stoel precies de aanwijzingen van de gebruiker volgt.

We bieden ook een reeks elektrische scooters, die ideaal zijn voor senioren en mensen met een handicap die een betrouwbaar gemotoriseerd mobiliteitshulpmiddel nodig hebben. De invacare scooters voor gehandicapten zijn ontworpen om zowel binnen als buiten even goed te werken, waardoor gebruikers een veilige, comfortabele en zeer wendbare rit hebben.

Ergonomische handgrepen, beklede stoelen en hoogwaardige vering * zorgen voor het comfort van de gebruiker (* behalve voor Colibri, raadpleeg de brochure voor meer informatie). Krachtige motoren en duurzame accu's zorgen voor een vlotte rit, zelfs op gevarieerd terrein. De diverse selectie van scootmobielmodellen bedient een scala aan gebruikers, met een zwaargewicht model dat een gebruiker tot 220 kg kan dragen.