Kinderrolstoelen

Kinderrolstoelen

Een dergelijke lichtgewicht rolstoel is speciaal ontworpen voor kinderen en is in staat om mee te groeien met het kind in zijn groei naar tiener. Zo zijn de zitbreedte en de zitdiepte van de kinderrolstoel instelbaar en kan ook de zithoogte naar believen worden aangepast. 

Invacare Action3 Junior rolstoel

De Action3 Junior is een opvouwbare, lichtgewicht rolstoel die speciaal ontworpen is voor kinderen. Door het telescopische kruisframe is het mogelijk de zitbreedte en zitdiepte van...

Küschall K-series Junior (1)

Küschall K-Series 2.0 Junior rolstoel

De Küschall K-Series 2.0 actieve rolstoel is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar lichtheid, compactheid en gebruiksvriendelijkheid.

De K-Series 2.0 biedt optimale...

Küschall Compact Junior_BE

Küschall Compact 2.0 Junior rolstoel

De Küschall Compact 2.0 Junior is de absolute standaard voor betrouwbaarheid, eersteklas kwaliteit en uitstekende functionaliteit. Küschall Compact 2.0 Junior  kan eenvoudig worden...

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

De keuze aan accessoires is breed. Zo is er keuze uit verschillende duwhandvatten, arm- en beensteunen, wielen, spaakbeschermers en ga zo maar door. Zo kan ieder kind zijn/haar eigen stoel in zijn/haar eigen stijl creëren.