Bedden en Sta-op Stoelen

Bedden en Sta-op Stoelen

Hoog laag bedden voor een uitgerust gevoel

Slapen en rusten zijn belangrijk om op te laden en daarom van vitaal belang voor mensen van alle leeftijden. Eén van de belangrijkste factoren voor een kwalitatief goede slaap en rust is het comfort van de rustruimte. Om een gezond slaap en rust mogelijk te maken, biedt Invacare een serie elektrisch verstelbare bedden die de gebruiker optimaal comfort bieden. We bieden ook sta-op stoelen, ideaal voor momenten van ontspanning. Deze producten zijn ontworpen om de gewrichten te sparen door tal van positionerings- en hellingsaanpassingen aan te bieden. Deze zetels zijn verkrijgbaar in één motorige of twee motorige versie

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.