Douchekrukken en douche-/toiletstoelen op poten

Douchekrukken en douche-/toiletstoelen op poten

De douchestoelen en douche-/toiletstoelen van Invacare geven meer onafhankelijkheid in de badkamer voor bijvoorbeeld ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen. Zo is er de mogelijkheid om rug- en armsteunen weg te nemen of te kiezen voor een zitting met toiletemmer. De basis van alle uitvoeringen douchestoelen ligt in een veilig en zo zelfstandig mogelijk gebruik. Deze producten van Invacare zijn zonder uitzondering hygiënisch en in hoogte verstelbaar.

Aquatec Pico douchestoel

De Aquatec Pico is een modulair douchestoel systeem dat naar behoefte kan worden uitgerust met/zonder armsteunen en/of rug. Hij kan hierdoor dienst doen als zowel douchestoel als...

Aquatec Sorrento douchekruk

Aquatec Sorrento is een modern en modulair badkamergamma bestaande uit een douchestoel, douchekruk (met of zonder hygiënische opening) en een draaiende of vaste badzit. Het zachte...

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.