2 motoren

2 motoren

Een echte relaxstoel ! De sta-op stoel biedt dagelijks comfort en ontlast de rug en gewrichten. Dankzij zijn tilhulpsysteem helpt hij de patiënt moeiteloos op te staan, recht te staan en te gaan zitten. 

Fauteuil Releveur Invacare Cosy Up

Invacare Cosy Up Sta-op Stoel

Comfortabel, verstelbaar en stijlvol - Met zijn moderne en verfijnde look waardoor hij zijn plaats vindt in alle soorten omgevingen, is de Invacare Cosy Up sta-op stoel geschikt...

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
Door dit aankruisvakje aan te vinken, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en geef ik toestemming voor het gebruik van de door mij verstrekte informatie door Invacare en haar dochterondernemingen om contact met mij op te nemen en mijn interesses en zorgen beter te begrijpen. *