Invacare Kompas elektrische rolstoel

De Invacare Kompas is een lichtgewicht, opvouwbare, elektrische rolstoel die de vrijheid van elektrisch rijden combineert met het compacte design van een manuele rolstoel, waardoor het ideaal is voor mensen die een actieve en onafhankelijke levensstijl willen behouden zonder in te leveren op ruimte of gemak. Een slank en eenvoudig éénstaps-vouwmechanisme zorgt ervoor dat het complete frame moeiteloos kan worden opgevouwen zonder dat de accu verwijderd hoeft te worden. Met een indrukwekkend laag framegewicht van minder dan 21 kg is de Invacare Kompas een gemakkelijke keuze als je op zoek bent naar een robuust aangedreven rolstoel die uitstekend voldoet voor compacte opslag en eenvoudig transport.

Uitgerust met een duurzame besturing die de resterende acculading aangeeft, gemakkelijke snelheidsaanpassingen mogelijk maakt en gemakkelijk te bedienen is, is de Invacare Kompas opvouwbare, elektrische rolstoel de perfecte oplossing voor diegenen die zich actief en onafhankelijk willen bewegen.

Belangrijkste kenmerken:

  • In hoogte verstelbaar: Voor langere gebruikers is de Invacare Kompas rolstoel voorzien van een in hoogte verstelbare rugleuning die zorgt voor extra steun en comfort. Bovendien zorgt de opklapbare anti-slip voetplaat met 3 hoogte-instellingen voor nog meer comfort.

  • Lichtgewicht frame: hoewel de Kompas is uitgerust met veel functies, heeft de rolstoel slechts een framegewicht van minder dan 21 kg, waardoor hij veelal gemakkelijk zonder extra hulp kan worden opgetild.

  • Verwijderbare lithium-ion accu: dankzij het handige ontwerp hoeft de accu niet te worden verwijderd bij het opvouwen van de rolstoel. De door de luchtvaartmaatschappij goedgekeurde, verwijderbare accu heeft ook een extra oplaadpoort en batterij-indicator voor extra gebruiksvriendelijke bediening.

  • Eénstaps vouwmechanisme: het op- en uitvouwen van deze elektrische rolstoel is eenvoudig dankzij een gemakkelijk te bedienen hendel. In opgevouwen toestand beperken de afmetingen zich tot 590 x 370 x 810 mm.

  • Slim remsysteem: een intelligent remsysteem vergrendelt de elektrische rolstoel om onbedoeld wegrollen te voorkomen wanneer deze niet in beweging is.

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
Documentatie
Brochures (1)
Technische gegevens
Technische gegevens
Zitbreedte

Zitbreedte

46 cm

Zithoogte

Zithoogte

52 cm

Totale hoogte

Totale hoogte

95 - 100 cm

Totale Breedte

Totale Breedte

59 cm

Totale lengte

Totale lengte

97 cm

Leeg gewicht

Leeg gewicht

20.9 kg

Zwaarste onderdeel

Zwaarste onderdeel

20.9 kg

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

115 kg

Accu capaciteit

Accu capaciteit

24V / 11.4 Ah

Max. obstakel hoogte

Max. obstakel hoogte

5 cm

Vrije ruimte

Vrije ruimte

3 cm

Max. veilige helling

Max. veilige helling

6 graden

Motor capaciteit

Motor capaciteit

70 W

Accu type

Accu type

Lithium Ion

Snelheid

Snelheid

6.4 km/u

Bereik

Bereik

11 km

Totaal gewicht

Totaal gewicht

23 kg

Framekleur

Framekleur

Zwart/Grijs

Velgkleur

Velgkleur

Zwart

Bekleding

Bekleding

Zwart

Prijslijst (1)
Gebruiksaanwijzing (1)
Testen & Certificaten (1)