Invacare TDX SP2 Narrow Base elektrische rolstoel

De TDX SP2 Narrow Base (NB) is een stijlvolle en duurzame elektrische rolstoel met uitstekende prestaties. Het is het smallere broertje van de TDX SP2. Het zit vol met een breed scala aan zitmogelijkheden voor optimaal comfort en ondersteuning. Dit maakt de TDX SP2NB de elektrische rolstoel voor personen die volledige functionaliteit nodig hebben, maar geen concessies willen doen aan stijl.

TDX SP2NB is zorgvuldig ontworpen om de stabiliteit en veiligheid te verbeteren. Het heeft een Stability Lock die ervoor zorgt dat alle zes de wielen stevig op de grond blijven, zelfs op oneffen terrein. De gepatenteerde SureStep-ophangingstechnologie maakt een soepele rit mogelijk terwijl u over uitdagende oppervlakken of obstakels rijdt.

TDXSP2NB_LINX_2
TDXSP2NB_3
TDXSP2NB_LINX_2
TDXSP2NB_3
TDXSP2NB_LINX_2
TDXSP2NB_3

De Invacare TDX SP2NB biedt een intuïtieve rijervaring. Hij is uitgerust met een middenwielaandrijving - deze uitstekende wielbasis biedt uitstekende wendbaarheid en intuïtieve rijervaring.

Doordat deze elektrische rolstoel voor binnen en buiten slechts 61 cm breed is, is de wendbaarheid ongeëvenaard. Dit model, dat verkrijgbaar is in zeven kleuren, heeft een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg. 

LiNX Smart Technology is een ander opvallend kenmerk van de TDX SP2NB. De Invacare LiNX is ons op inzicht geïnspireerde besturingssysteem met geavanceerde technologie dat gebruikers een geweldige rijervaring biedt. Het stelt professionals ook in staat elektrische rolstoelen snel en intuïtiever te configureren en aan te passen. Het slimme besturingssysteem maakt het mogelijk om programmeer- en onderhoudsupdates draadloos en in realtime te maken. Bovendien heeft het directe toegang tot statistische en diagnostische informatie, waardoor het volledige zichtbaarheid geeft aan professionals.

De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Intuïtief rijden - Met een zeer kleine draaicirkel, dankzij de Centre Wheel Drive, zorgt deze smalle wielbasis voor een uitstekende wendbaarheid

  • Goede stabiliteit - Dankzij de Stability Lock technologie blijven alle zes wielen altijd op de grond, ook op oneffen terrein. Zo biedt de stoel maximale stabiliteit en veiligheid

  • LiNX Smart Technology – Dit geavanceerde besturingssysteem biedt talloze instelmogelijkheden voor iedere gebruiker. Meer info: https://invacarelinx.com/belgie-nl/

  • Narrow Base Uitvoering – smalle uitvoering waardoor deze slechts 61cm breed is.

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *
Documentatie
Technische gegevens
Technische gegevens
Zitbreedte

Zitbreedte

440 - 480 mm

Zitdiepte

Zitdiepte

410 - 510 mm

Zithoogte

Zithoogte

450 mm

Rughoogte

Rughoogte

480 mm

Armsteun hoogte

Armsteun hoogte

275 - 340 mm

Lengte voetsteunen

Lengte voetsteunen

290 - 460 mm

Zithoek

Zithoek

0 - 8°

Rughoek

Rughoek

90° - 120°

Totale hoogte

Totale hoogte

1010 mm

Totale lengte ex. voetsteunen

Totale lengte ex. voetsteunen

980 mm

Breedte aandrijfunit

Breedte aandrijfunit

610 mm

Totale lengte

Totale lengte

1160 mm

Draaicirkel

Draaicirkel

1120 mm

Max. obstakel hoogte

Max. obstakel hoogte

75 mm

Max. veilige helling

Max. veilige helling

9° / 16%

Motor capaciteit

Motor capaciteit

2 x 324 W

Snelheid

Snelheid

tot 26 km

Bereik

Bereik

6 en 10 km/u

Totaal gewicht

Totaal gewicht

138 kg

Gecrashtest

Gecrashtest

Prijslijst (1)
Gebruiksaanwijzing (1)
Testen & Certificaten (1)