Invacare Leo scootmobiel

De Invacare Leo scootmobiel is ontworpen voor iedereen die zijn onafhankelijkheid wil behouden en zonder hulp op pad wil gaan. veiligheid is een cruciaal kenmerk van de Leo, maar niet te vergeten zijn stijlvolle en sportieve uiterlijk. Met een ongekend niveau van veiligheid en degelijkheid is deze kleine scootmobiel een betrouwbare metgezel. Met de Invacare Leo kunt u met een gerust hart op pad voor uw dagelijkse uitstapjes, excursies en ontspannende vrijetijdsbestedingen weg van huis. De Invacare Leo biedt een soepele, veilige rit in een scooter die gemakkelijk te besturen en te manoeuvreren is. Het intelligente verlichtingspakket van Leo bestaat uit automatisch uitschakelbare richtingaanwijzers en een achterremlicht voor veilig rijden.

Met zijn robuuste chassis, krachtige motor, intelligente elektronica en onderscheidend uiterlijk is de Leo een uitstekende keuze voor alle vervoerswensen. Bovendien is deze mini scooter demontabel en daarmee goed mee te nemen. Toegang tot de batterij en elektronica voor onderhoud of service is comfortabel bij de Leo, aangezien slechts één onderdeel verwijderd hoeft te worden.

Enkele kenmerken van de Invacare Leo:

● Remlicht: het wordt geleverd met achterremverlichting - het waarschuwt andere mensen dat de scooter vertraagt om aanrijdingen te voorkomen.

● Comfortabel zitten: draaifunctie en schuifrails zorgen voor een optimale zitpositie.

● Ontkoppelingshendel in twee stappen: deze functie helpt voorkomen dat de scootmobiel per ongeluk in de vrijloop komt.

● Ingebouwde spatbescherming: dit beschermt de elektronica en de transmissie tegen vuil en water.

● Off-board opladen: batterijen kunnen eenvoudig worden verwijderd om op te laden met de off-board laderkit.

● Eenvoudig uit elkaar te halen