Invacare Legal Policy

Invacare Legal Policy

I.       Invacare Legal Policy
A.     The Service Provider
B.      Links naar websites van derden
C.      Links naar websites van onze andere kantoren of partners
D.     Toegang tot de Site
E.      Auteursrechten – Copyright - Trademarks
 
 

I. Invacare Legal Policy

Ingangsdatum: 25 mei 2018        Laatste update: 25 mei 2018

A. The Service Provider 

 Deze website (de “Site”) wordt beheerd door Invacare International GmbH, geregistreerd op Benkenstrasse 260, 4108 Witterswil, Zwitserland, geregistreerd bij de Registry of Commerce and Companies of Witterswil onder nummer CHE-109.561.251; en door Invacare N.V., geregistreerd op Autobaan 22, 8210 Loppem, België, geregistreerd in het Handelsregister te Oostende onder nummer 60.178, (hierna te noemen de “Controller”, “ons”, “wij” of “onze”). U kunt contact opnemen met Invacare International GmbH of Invacare N.V. via: telefoon en/of contactformulier, terug te vinden in de voet van de Site.

B. Links naar websites van derden

Deze Site kan links bevatten naar derden die niet vallen onder de Privacy Policy, bijvoorbeeld Facebook, YouTube, LinkedIn.

C. Links naar websites van onze andere kantoren of partners

Deze Site kan links bevatten naar onze andere kantoren of partners die niet vallen onder de Privacy Policy, bijvoorbeeld Alber.

D. Toegang tot de Site

De gebruiker van deze website erkent dat hij/zij de benodigde kennis en kunde heeft om deze Site te gebruiken en heeft zich ervan verzekerd dat de computer configuratie die gebruikt wordt geen virussen bevat en operationeel is. De gebruiker erkent verder dat hij/zij geïnformeerd is dat deze Site 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk is, met uitzondering van gevallen van overmacht, computer problemen, netwerk problemen en/of technische problemen.

E. Auteursrechten – Copyright - Trademarks

 De gebruiker van deze Site wordt geacht zich te houden aan de gebruiksregels van de wet met betrekking tot auteursrecht, copyright en er zich van bewust te zijn dat indien deze regels worden overtreden, dit kan leiden tot sancties.
De gebruiker zal zich in het bijzonder weerhouden van verzameling of indirect gebruik van informatie op de website en zal zich weerhouden van iedere handeling die de privacy of reputatie van individuen zou kunnen beschadigen. De algemene structuur van de website, software, teksten, bewerkte of onbewerkte beelden, expertise, downloadbare documenten, logo's en fotografische presentaties en iedere andere component van de website zijn het exclusieve eigendom van Invacare International GmbH.
Iedere volledige of gedeeltelijke reproductie van deze website op welke manier dan ook, zonder toestemming van Invacare International sàrl vooraf, is verboden en wordt beschouwd als het schenden van het copyright.
De merknamen van 'Invacare' en haar partners en de logo's die op de website zijn afgebeeld, zijn geregistreerd. Iedere gedeeltelijke of volledige reproductie van deze merknamen en logo's die deel uitmaken van de website, zonder expliciete toestemming van Invacare International GmbH is verboden.
Het is verboden voor iedere bezoeker van de website om hyperlinks aan de website toe te voegen zonder expliciete toestemming van Invacare International GmbH vooraf. Invacare International GmbH doet er alles aan om de bezoekers van haar website beschikbare en gecontroleerde informatie en/ of andere tools aan te bieden; echter, Invacare kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten, het niet beschikbaar zijn van informatie en/ of de aanwezigheid van een virus op haar website.