Accessoires

Accessoires

De joysticks van Invacare's elektrische rolstoel zorgen voor superieure prestaties en extra comfort

Elektrische stoelen zijn een grote hulp voor gebruikers die zichzelf niet handmatig kunnen voortbewegen, maar liever niet hun onafhankelijkheid uit handen willen geven. Een geschikte elektrische rolstoel is slechts de helft van wat nodig is voor een goede rit. Hoe de rolstoel wordt bestuurd, is even belangrijk.

Invacare LiNX Besturingssysteem

Het Invacare LiNX besturingssysteem voor een elektrische rolstoel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, eenvoud en betrouwbaarheid. LiNX kan worden bediend met een touchscreen...

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
Door dit aankruisvakje aan te vinken, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en geef ik toestemming voor het gebruik van de door mij verstrekte informatie door Invacare en haar dochterondernemingen om contact met mij op te nemen en mijn interesses en zorgen beter te begrijpen. *