Matrx

Matrx

Matrx kussens voor optimaal comfort en ondersteuning

De Matrx-kussenreeks van Invacare zorgt voor maximaal comfort, de nodige huidbescherming en optimale druk- en houdingszorg. Gezien de hoeveelheid tijd die mensen in hun rolstoel doorbrengen, zijn deze kussens niet alleen een hulpmiddel om comfort te bieden, maar ook een noodzaak om gebruikers te beschermen tegen allerlei zitgerelateerde problemen. 

Matrx Libra zitkussen

Het Invacare Matrx Libra kussen: een complete zitoplossing Innovatief design dat een schuimbasis combineert met een vloeibaar gel-pak voor optimale bescherming van de huid...

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.