Küschall K-Series 2.0 Junior rolstoel

De Küschall K-Series 2.0 actieve rolstoel is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar lichtheid, compactheid en gebruiksvriendelijkheid.

De K-Series 2.0 biedt optimale rijprestaties en is multi-instelbaar dankzij de zitmodule, met name op het niveau van de voorste en achterste zithoogtes en het zwaartepunt. Het past zich aan de overgrote meerderheid van gebruikers om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Dankzij de opvouwbare en vergrendelbare rugleuning op de stoel en het open frame kan deze worden verkleind om transport te vergemakkelijken.

Küschall K-series Junior (2)
Küschall K-series Junior (3)
Küschall K-series Junior (2)
Küschall K-series Junior (3)
Küschall K-series Junior (2)
Küschall K-series Junior (3)

Enkele kenmerken van de K-Series 2.0:

  • Hydroforming: De driedimensionale en ergonomische voorframebuizen bieden meer rigiditeit en robuustheid. Ergonomische handgrepen op het frame bieden nuttige steunpunten voor transfers en herpositionering.
  • Uniek ontwerp: nieuwe framekleuren gecombineerd met hoogwaardige en duurzame personalisatie van de styling. Beschikbaar in 2 stijlen: Bold & Tag
  • De visuele configurator: nieuwe digitale tool om de stoel naar wens te configureren, aan te passen en te visualiseren!

De actieve rolstoel Küschall K-Series 2.0 is compatibel met de alber®-hulpmotoren en de Matrx-rugleuningen en kussens voor maximaal comfort en autonomie.

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Documentatie
Brochures (1)
Prijslijst (1)
Gebruiksaanwijzing (1)
Service handleiding (1)
Testen & Certificaten (1)