UNIQUE - Nieuw in 2024

UNIQUE Maatwerkoplossingen

Wij van UNIQUE maken veel unieke manuele rolstoelen.

Uw visie, stijl en specifieke behoeftes begrijpen en creëren, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Ieder ontwerp ondergaat een simpele, maar grondige risico-analyse zodat we veilig en effectief kunnen ontwikkelen wat u wenst.

 


 

Maatwerkoplossingen

 

UNIQUE - Küschall

 

Bouw uw op maat gemaakte Küschall rolstoel op vanaf de grond. Ontworpen om bij u en uw leefstijl te passen, met een op maat gemaakte configuratie en met gepersonaliseerde looks, zijn de mogelijkheden eindeloos. 

 

UNIQUE - Action

 

Maak uw Action rolstoel helemaal uw eigen. Van de op u toegespitste zitoplossing tot een ruime keuze in designs. Ontdek de laatste trends en rijd met vertrouwen. 

 

UNIQUE - REA

 

Upgrade en personaliseer uw Rea rolstoel naar uw specifieke behoeften en activiteitenwensen. Deel simpelweg uw visie en wij zullen een mooie oplossing zoeken die past bij u.

 


 

Gepersonaliseerde keuze

 

UNIQUE Gepersonaliseerde keuze - Eindeloze kleurmogelijkheden

 

Laat uw stijl zien in een stoel waar u trots op kunt zijn. Kies uit een ruime selectie kleuren en afwerkingen of kies voor een eigen kleurencombinatie voor de extra wow-factor!

 

UNIQUE Gepersonaliseerde keuze - Unieke ontwerpen

 

Unieke ontwerpen

Groot en uitdagend of elegant en ingetogen - waar uw voorkeur ook naar uit gaat, wij creëren patronen en designs speciaal voor u. Van uniek borduurwerk tot een speels framedesign en meer.

 

UNIQUE Gepersonaliseerde keuze - Op maat gemaakt

 

Op maat gemaakt

Uw persoonlijkheid is wat u UNIQUE maakt. Hoe iedere dag er voor u ook uitziet, wij kunnen u helpen het eenvoudiger en comfortabeler te maken met op maat gemaakte oplossingen voor u.