Invacare Futura R8802 douchezitje

De Invacare Futura R8800 serie is een reeks ruimtebesparende, opklapbare douchezitjes. Deze worden aan de muur bevestigd en kunnen worden opgeklapt als deze niet in gebruik zijn. Een dergelijk douchezitje beschikt over een anatomisch gevormde zitting voor een aangename zit. Eenvoudig en snel te monteren. De Revato R8800 is er in een aantal varianten: zonder rugleuning (R8802) en met rugleuning inclusief armsteunen (R8804). Daarnaast kunnen alle uitvoeringen eventueel met steunpoten worden uitgerust.

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *
Documentatie
Technische gegevens
Technische gegevens
Zitbreedte

Zitbreedte

380 mm

Zitdiepte

Zitdiepte

370 mm

Totale breedte

Totale breedte

385 mm

Totale diepte

Totale diepte

470 mm; ingeklapt: 105 mm

Totale hoogte

Totale hoogte

180 mm

Totale hoogte gevouwen

Totale hoogte gevouwen

520 mm

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

135 kg

Gewicht

Gewicht

4,8 kg

Kleur (anders)

Kleur (anders)

Wit

Gebruiksaanwijzing (1)
Onderdelen (1)