Alber via GO hulpaandrijving

De via GO is een krachtige en gebruiksvriendelijke hulpaandrijving voor manuele rolstoelen. Deze hoogwaardige duwhulp omvat de betrouwbaarheid die u van Alber verwacht met een eenvoudige, universele en snelle bevestiging. De via GO is compatibel met meer dan 80% van de standaard en lichte rolstoelen. Deze duwhulp is slim ontworpen om een ​​krachtige handmatige rolstoelhulp te bieden. De motor is gebaseerd op lithium-iontechnologie en zal indruk maken op zelfs de meest veeleisende gebruikers. Made in Germany kwaliteit belooft gebruiksgemak, de via GO is na korte instructies direct klaar voor gebruik.

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *
Documentatie
Brochures (1)
Technische gegevens
Technische gegevens
Snelheid

Snelheid

1,5 – 5,5 km/u

Bereik

Bereik

Tot 16 km

Max. obstakel hoogte

Max. obstakel hoogte

Tot 16%

Accu capaciteit

Accu capaciteit

162 Wh

Accu type

Accu type

Lithium-ion

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

170 kg

Prijslijst (1)