Invacare Comet Pro scootmobiel

Met zijn uitzonderlijke rijgedrag en moderne esthetiek biedt de Comet Pro scootmobiel kracht en prestaties in een premium-pakket. Dankzij de verbeterde rijeigenschappen en 2 x 75 Ah accu’s, stelt de Comet Pro scooter u in staat om langer te genieten en meer uitdagende tochten te maken. Het bereik van deze scooter is 55 km.  De grote 13” voor- en achterwielen, gecombineerd met een superieur ophangsysteem, laten u op een vlotte en veilige wijze comfortabel over stoepranden en obstakels rijden. Daarnaast zorgt de automatische reductie van uw rijsnelheid voor extra stabiliteit en veiligheid in bochten.

Deze scooter is onderworpen aan onafhankelijke Duitse TÜV laboratoriumtests. Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals een twee-staps motorontkoppelingshendel, zorgen voor extra zekerheid, waar u ook naar toe gaat.

Ontworpen met zowel comfort als precisie in het achterhoofd, biedt de Comet Pro een uitzonderlijke wendbaarheid en controle, zelfs in krappe en lastige ruimtes. Daarnaast biedt de ergonomische besturing van deze scootmobiel een optimale rijpositie, waardoor u prettiger en meer ontspannen reist.

Enkele kenmerken van de Comet Pro zijn:

• Geavanceerde vering: dit zorgt voor een soepele en comfortabele rit over oneffen terrein.

• Gemakkelijke stabiliteit van de rijrichting: deze functie houdt u in een rechte lijn bij hoge snelheden voor extra veiligheid en stabiliteit.

• Eindige stuurbeweging: stelt gebruikers in staat om de stuurkolom gemakkelijk aan te passen met een hendel om aan hun behoeften te voldoen.

• Ergonomische besturing: het ergonomisch ontworpen stuursysteem zorgt voor een gemakkelijkere en responsievere bediening.

• Automatische snelheidsreductie: het beschikt over een automatische snelheidsreductie die de snelheid rond bochten helpt verminderen voor extra veiligheid.

• Remlicht: het wordt geleverd met felle remverlichting - waarschuwt mensen dat de scootmobiel vertraagt.