Invacare Orion Metro scootmobiel

De Invacare Orion Metro scootmobiel is de perfecte instapscooter. De ergonomisch ontworpen Orion Metro is volledig samengesteld met eigenschappen voor startende scootmobiel gebruikers, maar ook doorgewinterde rijders kunnen er prima mee overweg. De uitzonderlijke eigenschappen zorgen ervoor dat gebruikers een veilige, gemakkelijke en plezierige rit ervaren. Het biedt ook een perfecte mix van comfort, veiligheid en betrouwbaarheid.

Het veersysteem op de compacte Orion Metro is ontworpen om ontspannen en gecontroleerd te rijden. De krachtige motor, in combinatie met 11” luchtbanden, neemt u soepel en veilig mee over obstakels of oneffen terrein.

Naast een uniek verlichtingssysteem, is de Orion Metro uitgerust met een elektronische snelheidsreductie welke in bochten de snelheid automatisch vermindert.

Door gebruik te maken van een groot aantal hoogwaardige componenten, is deze scooter eenvoudig te onderhouden. De vitale delen, zoals de elektronica en de motor, worden beschermd tegen corrosie en water om te voorkomen dat vuil onnodige storingen veroorzaakt.

De Orion Metro is de perfecte mix van comfort, veiligheid en betrouwbaarheid!

Enkele kenmerken van de Orion Metro:

● Ergonomische besturing: Beschikt over een ergonomisch ontworpen stuursysteem dat een gemakkelijkere en responsievere bediening mogelijk maakt.

● Handrem: deze functie zorgt voor onmiddellijk remmen indien nodig.

● Remlicht: het heeft een duidelijke en heldere remverlichting die mensen waarschuwt dat de scooter vertraagt.

● Automatische snelheidsreductie: het heeft een automatische snelheidsreductie die de snelheid rond bochten verlaagt voor extra veiligheid.