alber via GO - de krachtige duwhulp voor rolstoelen

Nieuws

alber via GO - de krachtige duwhulp voor rolstoelen

alber via GO

Graag presenteren wij de nieuwste aanwinst van alber: de via GO. Een krachtige en gebruiksvriendelijke duwhulpaandrijving voor de begeleider, dat technologie en design van alber combineert met ongeëvenaarde eenvoud van gebruik en installatie.

De via GO kan zonder enige voorkennis onmiddellijk en gemakkelijk worden gebruikt. De grote en overzichtelijke bedieningselementen maken hem bijzonder eenvoudig te bedienen. Bovendien is hij zeer eenvoudig te bevestigen en is het mogelijk de rolstoel op te vouwen zonder de via GO te verwijderen, zodat deze kan worden opgeborgen zonder ruimte in te nemen.

alber via GO

In elke stad zijn opgaande en neergaande hellingen. Met de via GO hebt u voldoende ondersteuning wanneer het erop aankomt en kunt u uw dierbaren probleemloos vervoeren tot een afstand van 16 km. Met een gewicht van minder dan 6 kg, minimalistisch en licht, past de via GO in elke kofferbak en kan hij overal mee naartoe worden genomen, zelfs in het vliegtuig! Zo worden uitjes nog aangenamer voor zowel de rolstoelgebruiker als de begeleider.

Ontdek hier meer.