Ervaar de e-pilot bij jou thuis!

Nieuws

Ervaar de e-pilot bij jou thuis!

Boek een gratis testrit.

De Alber e-pilot is een elektrische aankoppelmotor voor manuele rolstoelen, waarmee je eenvoudig langere afstanden aflegt. Bij de ontwikkeling is de nadruk gelegd op design en gebruiksvriendelijkheid. De e-pilot heeft een strakke vormgeving en een volledig geïntegreerde batterij: leuk om mee gezien te worden!

Transformeer jouw manuele rolstoel tot een elektrische handbike dankzij de e-pilot!

Koppel de e-pilot aan jouw manuele rolstoel en ga verder!
Lange of korte ritten, het lithium-ion batterij biedt maximale flexibiliteit met een bereik tot 50 km. Neem eenvoudig hobbels en obstakels, zoals stoepranden, dankzij het sterk voorwiel en de krachtige aandrijving.
Je bestemming bereikt? Koppel de e-pilot eenvoudig los en gebruik je manuele rolstoel zoals gewoonlijk.

Bereik je bestemming snel en efficiënt dankzij een reeks nuttige functies. Verbindt je smartphone met de e-pilot en profiteer van EasyNavi – het rolstoelvriendelijk navigatiesysteem. Bovendien kun je gebruik maken van de cruise control functie voor een moeiteloze en comfortabele rijervaring.

De e-pilot beschikt over twee remmen, lichten, een claxon, een USB-aanlsuiting, een eenvoudig te verwijderen batterij en is volledig aanpasbaar met het uitgebreid assortiment aan accessoires.

Maak je graag kennis met de e-pilot? Boek dan een gratis testrit bij jou thuis* en krijg € 250 korting bij je aankoop! 
Klik hier.

In de brochure van de Alber e-pilot kunt u, naast mooie foto’s, de specificaties en bijzonderheden van deze aankoppelmotor terugvinden: Brochure Alber E-Pilot.pdf

*Enkel mogelijk voor inwoners van Vlaanderen.