Invacare bereikt een belangrijke mijlpaal: ISO 14001 certificering behaald!

Nieuws

Invacare bereikt een belangrijke mijlpaal: ISO 14001 certificering behaald!

ISO-14001-news

In lijn met onze MVO-aanpak (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), informeren wij u graag dat we de ISO 14001: 2015-milieucertificering behaald hebben voor onze verkoop entiteiten en onze fabriek voor manuele rolstoelen, Invacare Poirier, gevestigd te Fondettes in Frankrijk.

De ISO 14001-norm is een vrijwillige internationale norm die tot doel heeft een milieubeheersysteem te implementeren binnen organisaties van elke omvang en in alle activiteitensectoren.

We zijn pioniers geweest in het digitaliseren van onze productcatalogi, onze verkoopdocumenten en onze klantinteracties. Vandaag zetten we een belangrijke nieuwe stap door verantwoordelijkheid en naleving van milieueisen te integreren in de kern van onze bedrijfsstrategie.

Door te trachten de impact van ons bedrijf op de planeet en de ecologische voetafdruk te verkleinen en uiteindelijk onze activiteiten verantwoordelijker te maken, investeren we tijd in een economie die meer respect heeft voor het milieu en de mens.

Dankzij de ISO 14001-certificering kunnen we nog efficiënter en competitiever zijn; het plaatst ons in de frontlinie om te voldoen aan de milieueisen, die steeds vaker voorkomen in de context van reacties op aanbestedingen.

Wij staan tot uw beschikking voor verdere informatie.