Lancering van onze Sta-op stoelen

Nieuws

Lancering van onze Sta-op stoelen

Move Up

We zijn verheugd om onze nieuwe Sta-op stoelen voor te stellen. Ze zijn ontworpen om ondersteuning te bieden aan gebruikers die hulp nodig hebben bij het recht opstaan, met behoud van hun autonomie. Onze reeks is geschikt voor kleine ruimtes en bestaat uit twee modellen:

  • Invacare Move Up Invacare Move Up

Deze 1 motorige relaxzetel wordt in een oogwenk mobiel en is gebruiksvriendelijk dankzij de vier intrekbare wielen, waarvan er twee richtingsgebonden zijn. Om de nekwervels te ontlasten, heeft deze zetel zijhoofdsteunen. Naast een zijdelings opbergvak, is de Move Up uitgerust met een ergonomische, gebruiksvriendelijke handbediening met twee verlichte knoppen.
De Move Up vervult perfect de functies van de ideale sta-op stoel: een comfortabele zitting, een optimale hellingshoek en continuïteit tussen de zitting en de voetsteun.
Verkrijgbaar in twee kleuren: Heritage Camel en Grijs Polyester. Beide bekledingen zijn:

  • Waterdicht en waterafstotend
  • Vlekbestendig en gemakkelijk te onderhouden
  • Brandwerend volgens EN 1021-1

Meer informatie over de Move Up vindt u hier.

 

  • Invacare Cosy Up

Invacare Cosy Up

De Cosy Up is beschikbaar in een 1 of 2 motorige versie. De gewatteerde zitting en de continuïteit tussen de zitting en de voetsteun bieden de gebruiker maximaal comfort. Dankzij twee bevestigingsbeugels is de rugleuning van de Cosy Up in diepte verstelbaar. Zo past hij zich aan alle lichaamstypes aan. De armleuning-, rug- en zitkussens zijn met ritsen en klittenband aan de zetel bevestigd, waardoor ze
eenvoudig te verwijderen zijn. Bovendien kunnen ze gewassen worden op 30° of 40°, afhankelijk van de stof. Deze sta-op stoel is voorzien van twee zijvakken om diverse voorwerpen in op te bergen. Door de vormgeving van de armleuningen kan de handbediening onder de bekleding geschoven worden om altijd binnen handbereik te zijn.
Verkrijgbaar in zes kussenstofopties en de drie basisopties. De EasycClean bekleding is:

  • Waterdicht en waterafstotend
  • Vlekbestendig en antibacterieel
  • Brandwerend volgens EN 1021-1 en 1021-2
  • Machinewasbaar op 40° en geschikt voor de droogtrommel

Meer informatie over de Cosy Up vindt u hier.