Maak kennis met de nieuwe Action2 NG Transit Lite

Nieuws

Maak kennis met de nieuwe Action2 NG Transit Lite

Action2NG Transit Lite

Invacare's nieuwste toevoeging aan onze bekroonde Action® reeks.

Invacare kondigt de lancering aan van zijn nieuwe Action2 NG Transit Lite rolstoel. Hij is nu lichter, compacter en zeer gemakkelijk te hanteren, wat hem reisvriendelijk maakt.

Action2NG Transit Lite

Comfortabel en betrouwbaar: Action stoelen openen een wereld aan mogelijkheden. Elke stoel uit het assortiment heeft een veelzijdig basisontwerp met aanpasbare opties. De nieuwe Action2 NG Transit Lite  biedt meer comfort dankzij een nieuwe Y-vormige rugleuning en een nieuw remsysteem waarmee de gebruiker met vertrouwen kan reizen en zijn onafhankelijkheid kan behouden. Deze compacte rolstoel kan in enkele seconden worden opgevouwen en past in elke ruimte, waardoor hij ideaal is voor opslag en transport. Op naar nieuwe avonturen!

Ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe Action2 NG Transit Lite zei Claire Nadaud, Global Product Manager bij Invacare: “We zijn erg blij dat we een oplossing hebben ontwikkeld die de dagelijkse activiteiten van mensen en hun zorgverleners helpt vergemakkelijken. We hebben naar onze klanten geluisterd en ons nieuwe ontwerp op hun feedback gebaseerd. We zijn enthousiast over de toekomst van de nieuwe Action2 NG Transit Lite."

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Action2 NG Transit Lite.