Nieuw: Alber E-Motion M25

Nieuws

Nieuw: Alber E-Motion M25

Wielen die de kracht bevorderen!

Het concept van een elektrische hoepelondersteuning is zeer eenvoudig. De wielen helpen mee met het hoepelen. Het principe is hetzelfde als bij een elektrische fiets: de elektrische motoren die in de wielnaven zijn geïntegreerd, ondersteunen de hoepelbeweging van de rolstoelgebruiker. De gebruiker blijft zo actief en zelfstandig. Spieren en gewrichten worden zo minder belast, omdat er minder inspanning nodig is om vooruit te komen: zo kunnen er langere afstanden zelfstandig afgelegd worden. 

De sensoren registreren het hoepelen en activeren de elektrische motoren. Het ondersteuningsniveau is volledig af te stellen op de behoeften van de gebruiker vermits alle rijparameters vrij instelbaar zijn en dat per wiel afzonderlijk. De unieke functie terugrolvertraging zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om hellingen en obstakels te nemen.

De e-motion M25 wielen kunnen gecombineerd worden met vrijwel elke rolstoel. Met hun gewicht van amper 7,8 kg per wiel zijn het de lichtste elektrische wielen op de markt.

Meer informatie over de Alber e-motion M25 vind je hier .

Bekijk alvast de promotie!