Nieuw: Invacare Action Ampla

Nieuws

Nieuw: Invacare Action Ampla

Onafhankelijkheid voor een actieve leefstijl van plus-size gebruikers!
Action Ampla

De Action Ampla is ontworpen voor actieve gebruikers met een maatje meer. In de ontwikkeling van de Action Ampla is er rekening gehouden met een aantal veel voorkomende problemen bij XL rolstoelen. De Action Ampla heeft hierdoor een gestroomlijnde uitstraling, met een prijswinnend en modern ontwerp.
Daarnaast zijn de achterwielen verder naar voren geplaatst voor betere manouvreerbaarheid en bereikbaarheid tot de hoepels. De remmen zijn verder zo in het ontwerp verwerkt dat ze onopvallend zijn en er minder snel met het hoepelen tegenaan wordt gekomen.
Met de transfer handgrepen kan er makkelijk steun gezocht worden bij het opstaan uit en gaan zitten in de stoel. Draai de handgrepen 180 graden en ze kunnen gebruikt worden als steuntjes voor de handen.

Oplossing voor smalle doorgangen
Smalle doorgangen zijn geen probleem meer. Door de rolstoel op zijn achterkant op de transportwieltjes te kantelen en de rug in te klappen, kan deze gemakkelijk door smallere openingen zoals een deur. Daarnaast heeft de constructie voor de transportwieltjes ook de functie van anti-tip.

Er is verder nog de mogelijkheid om voor beugels zonder voetplaten te kiezen tegen een meerprijs. Hierdoor is het frame mooi afgewerkt, maar is er alle ruimte om met de voeten te trippelen.

De Action Ampla heeft een maximaal gebruikersgewicht tot wel 300 kg en is daarnaast gecrashtest.
 
Prijswinnend
De Action Ampla is nu al bekroond met verscheidene prijzen. De Action Ampla heeft namelijk de Red Dot Award gewonnen voor product ontwerp, daarnaast ook de Italiaanse Platinum A’Design Award en de Gold German Design Award.

Meer informatie over de Action Ampla lees je hier.