NIEUW: SMOOV One - Elektrisch aandrijfwiel

Nieuws

NIEUW: SMOOV One - Elektrisch aandrijfwiel

De SMOOV One, een elektrisch aandrijfwiel, is ons nieuwste Alber product en is specifiek voor de actieve rolstoelgebruiker.

De SMOOV One is een kleine, discrete elektrische aandrijving om onder de rolstoel te bevestigen. Het is mogelijk om de SMOOV One op een vrouwframe of een vastframe te bevestigen*. De koppeling en ontkoppeling gebeurt zeer eenvoudig dankzij het handvat van de motoreenheid.
De krachtige SMOOV One motor zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te hoepelen, je hoeft enkel maar bij te sturen en af te remmen aan de hand van de hoepels.
Met de ergonomische bedieningsknop kan de SMOOV One gemakkelijk en intuïtief gebruikt worden. A.d.h.v. diverse rijprofielen kan er gekozen worden tussen rustig of eerder sportief rijgedrag met een maximale snelheid van 10 km/u. De diverse rijprofielen kunnen ingesteld worden via de SMOOV app die zowel in de Google Play Store als in de Apple App Store downloadbaar is.


*Compatibel met de meeste merken en modellen. Gelieve steeds navraag te doen bij Invacare om de combineerbaarheid te verifiëren.

Meer informatie over dit product, inclusief gebruikshandleiding, kunt u hier vinden.