Ontdek het Invacare NordBed Kid !

Nieuws

Ontdek het Invacare NordBed Kid !

NordBed Kid News

Nieuw kinderbed dat voldoet aan de EU-veiligheidsnorm EN 50637: 2017

Graag stellen wij ons nieuw kinderbed voor, Invacare® NordBed Kid, dat voldoet aan de eisen van de nieuwe norm EN 50637: 2017 betreffende de veiligheid en prestaties van medische bedden voor kinderen. Dit bed is ideaal voor thuis- en zorgomgevingen.

Inlegraam verkrijgbaar in 3 maten: S, M en L
Het NordBed Kid is uitgerust met 3 elektrische functies (variabele hoogte, rugleuning en knieplooiing) en een manuele beensteun, evenals een in hoogte verstelbaar inlegraam van 30 tot 80 cm. De laagste hoogte van 30 cm geeft kinderen de mogelijkheid om zelf transfers te maken, terwijl de hoogte van 80 cm ouders in staat stelt om veilig voor het kind te zorgen.
Met een breedte van 80 cm is de Nordbed Kid verkrijgbaar in 3 lengtes om het beste bij de grootte van het kind te passen:

S - 1400 mm lengte: voor gebruikers van 75 tot 125 cm
M - 1600 mm lengte: voor gebruikers van 125 tot 135 cm
L - lengte 1790 mm: voor gebruikers van 125 tot 154 cm
Op basis van antropometrische afmetingen voldoen ook de vier delen van het inlegraam aan de nieuwe norm en zorgen ze voor een drukverdeling en optimaal comfort voor het kind.

Verschillende soorten bedeindes en onrusthekkens voor een bed op maat
Verkrijgbaar in hoogtes van 40 en 80 cm, de bedeindes en onrusthekkens voldoen ook aan de behoeften en veiligheid van het kind. Dankzij de keuze tussen verschillende modellen onrusthekkens (vast, inzinkbaar of opvouwbaar accordeon-type) kunt u het bed aanpassen aan de behoeften van het kind.

Bovendien past het modern design van de Nordbed Kid, in een lichte en moderne afwerking uit beukenhout, perfect bij de huiselijke omgeving.

Veiligheid
Bij het design van dit bed stond veiligheid voorop. Van het veilige vergrendelingsmechanisme van de vouwbare deuren tot de houder die de handbediening veilig opbergt buiten het bereik van het kind.
NordBed Kid is de vervanger van de ScanBeta NG.

Klik hier voor meer informatie over het product !