Matrx Flo-tech Solution zitkussen

Het Invacare Matrx Flo-tech Solution kussen combineert een dun, voorgevormd kussen met een dubbele laag gelzakken in het gebied rondom de zitbeenderen. De compartimenten van de gelzak en de uniek voorgevormde foam vergroten het ondersteunings oppervlak. Dit biedt een optimale bescherming voor gebruikers met een zeer hoog risico op decubitis en bij hen wie al huidschade is geconstateerd.

  • Vochtbestendige hoes Hoes is multi-stretch, waterafstotend en ademend. Hoes is anti-slip met draagbeugel.
  • Verkrijgbaar in 44 maten.
  • Antibacteriële Ultra-fresh behandeling. Beperkt de toename van bacteriën en maakt de foam beter bestand tegen geuren en schimmels.
  • Gelzak over gehele kussen.
Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *
Documentatie
Technische gegevens
Technische gegevens
Afmetingen

Afmetingen

Een selectie van 44 maten

Hoogte

Hoogte

78 mm

Totaal gewicht

Totaal gewicht

3,08 kg

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

140 kg

Max. reinigingstemperatuur

Max. reinigingstemperatuur

80°

Kleur (anders)

Kleur (anders)

Black Smooth, Black wipedown, Black spacer fabric, Baltic Blue

Gebruiksaanwijzing (1)
Testen & Certificaten (1)