Het Aquatec Sorrento badzitje is één van de uitzonderlijke en moderne producten van de Aquatec Sorrento serie. Deze serie biedt niet alleen veel functionaliteit, maar ook veel stijl en een fraai design. Het anti-slip, zachte oppervlak en de zachte rug bieden een zekere en zeer comfortabele zit voor de gebruiker. De anti-slip bevestigingspoten zorgen voor een veilige positie van het badzitje en maken hem geschikt voor vrijwel alle standaard badkuipen. Hij kan eenvoudig worden aangepast naar de gebruikers wensen. Het corrosie-vrije badzitje, dat zonder gereedschap in elkaar te zetten is, is de beste keuze voor gebruikers die ondersteuning nodig hebben in de badkamer bij hun persoonlijk hygiëne.

Eenvoudig in te stellen

Zonder gereedschap, snel en gemakkelijk instelbaar - dat is één van de overtuigende voordelen van het Aquatec Sorrento badzitje. De twee hoogte verstelbare voorpoten met anti-slip voetjes zijn uniek in dit segment en verzekeren de gebruiker van een veilige plaatsing in de badkuip met veel beenruimte.

Anti-slip zacht oppervlak

De Aquatec Sorrento is de eerste badkamercollectie met het innovatieve TPE Soft Touch Surface op de zitting en op de armsteunen. Daardoor ziet hij er niet alleen mooi uit, maar biedt ook veel zitcomfort voor de gebruiker.