Toiletstoelen

Een in hoogte verstelbare toiletstoel van Invacare is een goede keuze wanneer zelfstandig naar het toilet gaan lastig is. Dit kan bijvoorbeeld gelden voor senioren of mensen met een fysieke beperking. Deze stoel is te gebruiken over een reguliere toiletpot om meer steun voor de gebruiker te realiseren. Ook het plaatsen van een po, direct op de stoel, is een optie. Door de gladde oppervlakken zijn deze toiletstoelen eenvoudig te reinigen. Dankzij de verstelbare poten kan de stoel voor iedere gebruiker op de juiste hoogte worden gezet.

 De Invacare H440 Omega Eco is de perfecte oplossing als u functionaliteit met comfort en design wenst te combineren. Dankzij de innovatieve afdekkap voor de hygiënische opening en...

Chaise-toilettes Invacare Omega Pliante H407

De Invacare Omega H407 is een opvouwbare toiletstoel, die eenvoudig op te bergen is. Ideaal voor kleine ruimtes.
Kwaliteit en stabiliteit van de zitting; Anatomisch gevormde emmer...

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.