Invacare Birdie EVO tillift

De Birdie EVO is de passieve tillift van Invacare; een ergonomische tillift die ervoor zorgt dat de cliënt eenvoudig 360° kan worden gedraaid. Hierdoor wordt positionering veel gemakkelijker voor de zorgverlener en vermindert de kans op angst bij de cliënt. De hoge mast zorgt ervoor dat er bij deze handeling altijd voldoende ruimte is voor de cliënt. Het onderscheidende gebogen ontwerp van de tilarm en het tiljuk zorgt ervoor dat zorgverleners oogcontact kunnen houden met cliënten tijdens elk moment van een transfer. De ergonomische duwstang maakt het hanteren en manoeuvreren van de lift gemakkelijker. Het ergonomische ontwerp van de poten beweegt gemakkelijk rond comfortabele stoelen of elektrische rolstoelen. Het maximaal gebruikersgewicht is 180 kg.

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *
Documentatie
Brochures (1)
Technische gegevens
Technische gegevens
Veilige werkbelasting

Veilige werkbelasting

180 kg

Wielbasis lengte

Wielbasis lengte

1220 mm

Wielbasis breedte

Wielbasis breedte

640 mm

Binnenbreedte benen geopend

Binnenbreedte benen geopend

1020 mm

Min - Max hoogte tot slinghaak

Min - Max hoogte tot slinghaak

415 - 1660 mm

Draaicirkel

Draaicirkel

1400 mm

Totaal gewicht

Totaal gewicht

40 kg

Vrije ruimte

Vrije ruimte

35 mm

Hoogte benen

Hoogte benen

115 mm

Hoogte gevouwen

Hoogte gevouwen

455 mm

Tilsnelheid

Tilsnelheid

30 mm/s

Actiecyclus (lifts per acculading)

Actiecyclus (lifts per acculading)

40 cycli

Framekleur

Framekleur

Lichtgrijs: mast, juk en hefarm RAL: 7035 Antraciet grijs: basis, poten en duwhandvat RAL: 7016

Framekleur

Opmerking

Lithium-ionbatterij als optie verkrijgbaar. Alle metingen zijn uitgevoerd met zwenkwielen van 100 mm, een tussenliggende voetplaat en een persoon van 80 kg. Voor zwenkwielen van 75 mm (COMPACT): verminder de hoogtematen met 15 mm. Alle metingen zijn uitgevoerd met een tolerantie van + -3%.

Prijslijst (1)
Testen & Certificaten (1)