Alber erivo elektrische rolstoel

De elektrische rolstoel alber erivo, licht en opvouwbaar, is uw ideale metgezel in het dagelijks leven en op reis. Hij maakt indruk dankzij zijn gebruiksgemak, compactheid, comfort en uniek design. De erivo behoudt uw mobiliteit, zorgt ervoor dat u onafhankelijk kunt zijn en biedt u een nieuwe levenskwaliteit.


In het park met uw geliefde, in de binnenstad met vrienden of met familie op uw langverwachte vakantieplek: met erivo bent u er altijd wanneer de momenten er het meest toe doen.

De erivo kan met één handgreep tot een kleiner volume worden opgevouwen en biedt tegelijkertijd een opmerkelijke zitergonomie. Met zijn krachtige accu legt hij probleemloos lange afstanden af ​​en maakt hij indruk door zijn eersteklas afwerking en hoogwaardige materialen.

Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *
Documentatie
Brochures (1)
Prijslijst (1)
Gebruiksaanwijzing (1)
Gebruiksaanwijzing (1 bestand)