Invacare herlanceert UNIQUE: Rolstoel Personalisatie Service

Nieuws

Invacare herlanceert UNIQUE: Rolstoel Personalisatie Service

Invacare herlanceert met trots UNIQUE, de personalisatieservice voor het volledig Invacare assortiment manuele rolstoelen.
UNIQUE

Invacare herlanceert met trots UNIQUE, de personalisatieservice voor het volledig Invacare assortiment manuele rolstoelen in heel Europa. Invacare begrijpt het belang van personalisatie en heeft een uitgebreidere service ontwikkeld die een breed scala aan opties biedt. Van kleurkeuzes tot aanpassingen en accessoires, gebruikers hebben nu de mogelijkheid om een rolstoel te creëren die hun persoonlijkheid echt weerspiegelt en aan hun specifieke behoeften voldoet.

Invacare UNIQUE

Belangrijkste kenmerken van de UNIQUE service:

1. Kleurkeuze: Met een uitgebreid kleurenpalet kunnen mensen rolstoel-looks kiezen die hun persoonlijke stijl en voorkeuren weerspiegelen. Of het nu gaat om een gedurfde en levendige tint of een subtiele en verfijnde kleur.

2. Persoonlijke patronen en stijlen: Invacare gaat een stap verder in personalisatie door persoonlijke patronen en ontwerpen aan te bieden. Gebruikers kunnen hun naam, initialen of betekenisvolle symbolen op het rolstoelframe laten ontwerpen, waardoor ze een persoonlijk tintje krijgen en het zich echt eigen maken.

3. Aangepast ontwerp en accessoires: De personalisatieservice van Invacare biedt een breed assortiment aan accessoires om de functionaliteit en het gemak van de rolstoel te verbeteren. Van bevestigbare opbergtassen tot bekerhouders en verstelbare voetsteunen, gebruikers kunnen hun rolstoel aanpassen aan hun unieke levensstijl en dagelijkse behoeften.

"Bij Invacare geloven we dat iedereen een rolstoel verdient die niet alleen voldoet aan zijn mobiliteitsbehoeften, maar ook zijn persoonlijke stijl en voorkeuren weerspiegelt", zegt Sofie Vercaemer, Director of Global Manual Mobility bij Invacare. "Onze UNIQUE service stelt mensen in staat zich te uiten en zich eigenaar te voelen van hun rolstoel. We zijn er trots op deze innovatieve service aan te bieden als onderdeel van ons streven om de ervaring van onze gebruikers te verbeteren."

De UNIQUE service van Invacare wordt ondersteund door jarenlange expertise in mobiliteitsoplossingen en een toewijding aan klanttevredenheid. Het team van professionals werkt nauw samen met klanten en eindgebruikers om persoonlijke behoeften te begrijpen en hen door het aanpassingsproces te leiden, waardoor een naadloze en gepersonaliseerde ervaring wordt gegarandeerd.

Voor meer informatie over UNIQUE en haar aanbod aan mobiliteitsoplossingen kunt u terecht op https://www.invacare.be/nl/unique-nieuw-2024

UNIQUE: Rolstoel Personalisatie Service