Invacare introduceert de Aquatec Ocean Ergo Family

Nieuws

Invacare introduceert de Aquatec Ocean Ergo Family

Met veel trots presenteren wij u de vernieuwde Aquatec Ocean Ergo douchestoelen.

Gebaseerd op het bekend Aquatec Ocean assortiment, omvat de Ocean Ergo Family zes vernieuwde modulaire douchestoelen, ontworpen om comfort, veiligheid en onafhankelijkheid te verbeteren. Van een transitmodel, tot een model met een rug- en zitkantelverstelling, biedt de Ocean Ergo Family zorgoplossigngen voor een breed scala gebruikersbehoeften.

Wat maakt de Ocean Ergo anders dan het bekend Ocean assortiment?

 

1. Innovatie ergonomische stoel
Een nieuw voorgevormd zitvlak is ontwikkeld om een verticale en stabiele zitpositie te bevorderen, waardoor onafhankelijkheid en algeheel comfort worden gestimuleerd. De hellingshoek van 5° en de transfersteunen aan de voorkant van de zitplaat maakt de gebruiker in staat zichzelf in een comfortabele positie te plaatsen bij toiletgebruik.
 
   
2. Intuïtieve ergonomische kanteling
Een nieuw draai- en schuifmechanisme op de kantelverstelbare stoelen, is ontworpen om de kantelbeweging lichter en intuïtiever te maken voor de zorgverlener, maar ook vlotter en comfortabeler voor de gebruiker. De stoel beweegt tijdens het kantelen naar beneden en naar voren, waardoor het zwaartepunt van de gebruiker dicht bij dat van de stoel blijft. Dit levert een kleinere voetafdruk, zonder in te boeten aan stabiliteit.
 
   
3. Meer aanpassingsvermogen
Het modulair design van de Ocean Ergo Family geeft aan dat de stoelen kunnen worden aangepast aan een breed scala gebruikersbehoeften door enkele eenvoudige aanpassingen aan te brengen, of door eenvoudig te monteren, gebruiksklare accessoires toe te voegen.
 

De nieuwe Ocean Ergo en Ocean VIP Ergo douchestoelen zijn nu verkrijgbaar.