Rond het bed

Bed accessoires voor iedere behoefte

Langere periodes in bed doorbrengen, kan een comfortabelere ervaring zijn dankzij onze bed accessoires. We bieden oplossingen die cliënten helpen zich goed te voelen in bed. Dit varieert van het gemakkelijk bereikbaar zijn van hun bezittingen tot het helpen van zorgverleners bij de positionering en het draaien van een cliënt in bed.

Areste Rugsteun

Areste

Manuele rugsteun, mogelijk met hoofdsteun. Hoekverstelbaar van 45° - 60°.

Pausa Bedtafel

Pausa

Bedtafel met dienblad in hoogte verstelbaar van 72 - 116 cm. Max. belasting: 10 kg.

Kauma

Kauma

Deze bedtafel is voorzien van een contragewicht in de stang zodat de hoogte kan worden aangepast zonder kans op omvallen.

  • Vier wielen, waarvan twee voorzien van rem
  • Variabel hoogte...

Sonnet Combi

De Sonnet Combi is een praktische bedtafel waarvan alle horizontale oppervlaktes vervaardigd zijn in kunststof laminaat. Praktische bovenplank, één lade en een klein opbergkastje...

Sonnet Dual

Het Sonnet Dual nachtkastje biedt een praktische bovenplank, twee gewone lades en een klein opbergkastje. De flap kan versteld worden in hoogte van 75 - 105 cm en in diepte...
Vind uw verdeler

Vind uw verdeler

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare verdeler door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.